Over ons

wtwvervangen.nl is opgericht door Marc, Davey en Edwin.

Een gezamenlijke ervaring van ruim 25 jaar in de ventilatiewereld in zowel reiniging als vervangen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een gezond binnenklimaat is. Na jarenlang problemen te hebben opgelost, kwamen wij tot het besluit om zelf te gaan monteren/installeren. Zo zorgen wij voor een correcte installatie/werking van de WTW-unit bij onze klant. Wij zijn installateur van gerenommeerde merken met daarbij behorende prijs/kwaliteit garantie. Samen met ons moederbedrijf VSN (Ventilatie Service Nederland), onderhouden wij goede contacten met onze leveranciers en hun productie faciliteiten zoals Zehnder, Itho Daalderop, Brink, Duco, Buva en Orcon.

Grootste voorraad WTW-Units van Nederland

Geen Voorrijkosten

Landelijk actief

Advies op maat

Professionele installateurs

Wij staan garant voor een advies op maat voor elke woonsituatie. Expertise in installatie, afstellen/inregelen, reiniging van de ventilatiekanalen.

 

Op verzoek leveren wij ook bijpassende bedieningen, ventilatieventielen filters etc. Kortom het totaal plaatje, zodat u optimaal kunt gaan genieten van een comfortabel, duurzaam en gezond binnenklimaat.

 

Wij gaan voor een passende vervanging voor een ieder zijn WtW-systeem, waarbij wordt geluisterd naar de klant zijn wensen en de mogelijkheden in de woning

Davey

Maak kennis

Geboren in een ventilatie familie. Via mijn vader, eigenaar van Ventilatie Service Nederland, kreeg ik het vak als allround ventilatie monteur met de paplepel ingegoten. Ik ben op mijn 16e gaan werken in het bedrijf en heb zodoende in de jaren veel geleerd en een diversiteit aan werkzaamheden gedaan.

 

Na jarenlang te hebben meegedraaid als service monteur werd het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf.
Ik heb me toegelegd op de organisatie en planning van grotere projecten.

 

Mijn interesse ligt in de verbetering, innovatie en uitbreiding van alle werkzaamheden binnen ons werkgebied.
Maar de monteur in mij bleef, waarna ik mij volledig ben gaan specialiseren op het gebied van WTW (balansventilatie) , en hieruit is wtwvervangen.nl opgericht.

Edwin

Maak kennis

Als oprichter/directeur van Ventilatie Service Nederland zit ik al meer dan 20 jaar in het ventilatie vak.
Met veel passie heb ik het vak altijd geleerd aan onze werknemers en heb ik de markt zien veranderen en ontwikkelen.

 

De kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan pas ik graag toe in de praktijk.
Kijken wat de best mogelijke oplossingen zijn voor verbetering van de ventilatiemogelijkheden.

 

Hierbij staan verduurzaming en besparing van energie voorop. wtwvervangen.nl is een gezamenlijke passie van ons. Ik deel mijn kennis graag met de jongere generatie, zodat onze klanten een zo goed mogelijk advies krijgen en voorzien worden van een gezond binnenklimaat.

Marc

Maak kennis

Zelf heb ik verschillende allergieën en weet uit ervaring als geen ander hoe belangrijk een gezond binnenklimaat is.
Onvoldoende ventilatie veroorzaakt schimmels en huisstofmijt.

 

Dit kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals benauwdheid, hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn, uitdroging of chronische verkoudheid.
Het zorgt ook voor meer last van astma en allergieën.

 

Dit kunnen wij zo goed mogelijk verhelpen bij het vervangen en instellen van een nieuw WTW-systeem en de juiste filters.

Partners en merken

    Sorry, no posts matched your criteria.