Flair 200

Kunt u geen keuze maken? Kom langs!

Flair 200

De toekomst van luchtzuivering

Welkom in een wereld van zuivere lucht en optimaal comfort met de Brink Flair 200. Onze nieuwste ventilatie-unit is ontworpen om uw leefruimte te transformeren met toonaangevende luchtfiltratie technologie. Perfect voor zowel nieuwe als gerenoveerde woningen, de Brink Flair 200 is efficiënt, gebruiksvriendelijk en fluisterstil.

200m3/h

Zeer compacte wtw

Standaard app besturing

Vanaf prijs inclusief installatie en reinigen ventilatiekanalen:
€ 2050,-

Specificaties van de Flair 200

De Brink Flair 200 is een ventilatie-unit met warmteterugwinning (WTW), ontworpen voor residentieel gebruik. Hier zijn enkele van de belangrijkste specificaties:

  • Capaciteit: De unit kan een ventilatiecapaciteit van maximaal 200 m³/h leveren, wat voldoende is voor kleinere tot middelgrote woningen.
  • Energie-efficiëntie: De Brink Flair 200 is ontworpen voor hoge energie-efficiëntie met een warmteterugwinningsrendement dat meestal boven de 90% ligt.
  • Geluidsniveau: Het is een relatief stille unit, wat het comfort in huis verbetert. Exacte geluidswaarden variëren, maar de Flair 200 staat bekend om zijn lage geluidsniveau.

Voor de meest accurate en specifieke informatie, zoals geluidsniveaus, energieverbruik, en details over de filters, raden wij aan de gebruikershandleiding of productdocumentatie te raadplegen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

1Uw gegevens
2Aanvullende opmerkingen
Naam*
Adres*

Grootste voorraad WTW-Units van Nederland

Geen Voorrijkosten

Landelijk actief

Advies op maat

Professionele installateurs

Partners en merken