Ontdek de voordelen

Een warmteterugwinning (WTW) systeem is een geavanceerd ventilatiesysteem dat energie-efficiëntie verhoogt door de warmte uit de afgevoerde lucht te gebruiken om de verse buitenlucht te verwarmen voordat deze uw huis binnenkomt. Dit systeem is ideaal voor mensen die hun energieverbruik willen minimaliseren en tegelijkertijd een constant niveau van frisse lucht willen garanderen.

Laat ons u helpen, doordat wij al 25 jaar ervaring hebben. Staan onze specialisten klaar om je te helpen met een ventilatiesysteem!

Grootste voorraad WTW-Units van Nederland

Geen Voorrijkosten

Landelijk actief

Advies op maat

Professionele installateurs

Advies op maat

Zo zorgen wij voor een correcte installatie/werking van de WTW-unit bij onze klant. Wij zijn installateur van gerenommeerde merken met daarbij behorende prijs/kwaliteit garantie. Wij staan garant voor een advies op maat voor elke woonsituatie. Expertise in installatie, afstellen/inregelen, reiniging van de ventilatiekanalen. Op verzoek leveren wij ook bijpassende bedieningen, ventilatieventielen filters etc.

 

Kortom het totaal plaatje, zodat u optimaal kunt gaan genieten van een comfortabel, duurzaam en gezond binnenklimaat. Wij gaan voor een passende vervanging voor een ieder zijn WtW-systeem, waarbij wordt geluisterd naar de klant zijn wensen en de mogelijkheden in de woning. Neem contact met ons op voor uw vragen en advies.

zehnder-comfoair-e400-WTW-Vervangen
brink-wtw-flair-300-WTW-Vervangen
MEEST VERKOCHT

Brink | Flair 400

Meest innovatieve WTW unit

Verhoogde capaciteit tot 400m3/h
Zowel onder als boven aansluitingen
Standaard voorzien van Brink Home

 

NU voor slechts:
€ 2750*,-
*Vanaf prijs inclusief installatie en reinigen ventilatiekanalen

 

Past de Flair 400 bij uw situatie?

Later teruggebeld worden?

Hartelijk dank voor uw interesse. We begrijpen dat u het nu misschien druk heeft. Laat ons weten wanneer het u schikt om teruggebeld te worden, zodat we op een geschikt moment al uw vragen kunnen beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Gegevens contactpersoon

Vraag nu uw offerte aan!

Vraag nu uw offerte aan! Is het tijd om de luchtkwaliteit in u huis of kantoor aanzienlijk te verbeteren? Wij bieden geavanceerde oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen. Onze toegewijde experts staan klaar om samen met u te werken en een gepersonaliseerde oplossing te bieden die de luchtkwaliteit optimaliseert en uw ruimte comfortabeler maakt.

 

Wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij elke stap. Vul ons online formulier in of bel ons direct. We zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het realiseren van een gezonder en comfortabeler binnenklimaat.

Partners en merken