Diensten

Zo verloopt onze WTW-unit installatieprocedure

Van aanvraag tot de offerte tot de nazorg, wij helpen u graag. Wij regelen graag alles naar uw wens in, geven uitleg en voorzien u graag van een passend advies voor uw woonsituatie.

Bij ons geen onverwachte kosten. Wij voorzien u in onze offerte van een all-in prijs. Zo zijn al onze tarieven inclusief btw en voorrijkosten.

Onze WTW-unit installatieprocedure

Nadat u ons heeft voorzien van de benodigde informatie voor het kiezen voor uw passende Warmte Terug Winnings-unit, zullen wij u voorzien van een op maat gemaakte offerte.

 

Deze offerte bevat naast de unit ook een vaste installatie prijs. Bij deze prijs zit inbegrepen dat wij u volledig ontzorgen. Hierbij kunt u denken aan; het afvoeren van de oude installatie, aansluiten van de ventilatiekanalen op uw nieuwe unit, inmeten en inregelen van de unit.

 

Na uw akkoord en het inplannen van een afspraak zullen wij bij u langskomen om de unit te installeren en volledig af te stellen voor een optimaal rendement.

 

Tijdens onze werkzaamheden zullen wij foto’s maken van de voor/na situatie, die wij graag bij interesse met u delen. Na onze werkzaamheden zullen wij u voorzien van een duidelijke uitleg van uw systeem en vervolgens wordt alles netjes opgeruimd en schoon weer achter gelaten.

Grootste voorraad WTW-Units van Nederland

Geen Voorrijkosten

Landelijk actief

Advies op maat

Professionele installateurs

Advies op maat

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wtwvervangen.nl u te bieden heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om op locatie alle benodigde informatie voor u te verzamelen en alle wensen en de WTW-unit installatieprocedure vooraf met u door te bespreken.

U kunt ons ook via de mail alle gevraagde informatie toesturen. U ontvangt van ons een offertevoorstel voor vervanging van de huidige WTW-unit

Moeiten met een keuze maken?

Kom langs in de showroom. In onze showroom hebben wij diverse modellen staan van onze fabrikanten, zodat u kunt zien wat u koopt. Wij kunnen u de werking van de WTW-units laten zien, waarbij ook de gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Offerte

Onze offerte is een all-in
prijs. Te weten: WTW-unit,
aansluitmaterialen, installatiekosten, controle van de buizen/ventilatieslangen en aansluitingen, inmeten en inregelen van de nieuwe WTW-unit, afvoeren van de oude WTW-unit. Aanvullend bieden wij u een service abonnement aan voor periodiek onderhoud aan de WTW-unit.

Planning

Na akkoord neemt de planning contact met u op om de installatie-afspraak in te plannen.

Installatie

Wij komen met 2 monteurs om de nieuwe WTW-unit te installeren. Alle aansluitingen worden gecontroleerd en indien noodzakelijk aangepast. Wij geven u een duidelijke uitleg van uw systeem. Wij nemen alle verpakkingsmaterialen en de oude unit/materialen mee.

Financiering

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een financiering? Stuur dan een email naar hypotheken@curoadvies.nl met hierin uw naam, telefoonnummer en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Partners en merken