Frisse lucht, deskundig advies

Overweeg je de installatie van een ventilatiesysteem? Laat ons je helpen! Met onze expertise zorgen we ervoor dat je optimaal kunt genieten van frisse en schone lucht in je huis. Ontdek de voordelen van een professioneel geïnstalleerd ventilatiesysteem vandaag nog!

 

Vraag nu advies bij ons aan om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zodat u straks kunt genieten van schone lucht!

Grootste voorraad WTW-Units van Nederland

Geen Voorrijkosten

Landelijk actief

Advies op maat

Professionele installateurs

brink-wtw-flair-300-WTW-Vervangen
MEEST VERKOCHT

Brink | Flair 400

Meest innovatieve WTW unit

Verhoogde capaciteit tot 400m3/h
Zowel onder als boven aansluitingen
Standaard voorzien van Brink Home

 

NU voor slechts:
€ 2750*,-
*Vanaf prijs inclusief installatie en reinigen ventilatiekanalen

 

Past de Flair 400 bij uw situatie?

Hoe werkt een WTW-Unit?

Wij leggen u graag uit hoe een WtW-unit werkt door middel van onderstaande video:

 

Een WTW (=warmte terugwin)- installatie is een centraal ventilatiesysteem die zorgt voor een gezond binnenklimaat. Daarnaast bespaar je met deze installatie flink op uw energiekosten. De WTW installatie zorgt altijd voor een gezonde luchtstroom door het hele huis. Mocht u meer informatie willen over een gezond binnenklimaat en besparing op uw energiekosten, neemt u dan vooral contact op.

Wanneer moet ik mijn WTW-unit vervangen?

WTW-units hebben een gemiddelde levensduur van circa 15 jaar. Nieuwe systemen zorgen voor een hoger rendement en besparing in de kosten. Afwijkende geluiden/storingen aan de WTW-unit? Neem direct contact op om te overleggen wat het beste te doen.

Hoelang duurt een gemiddelde installatie van een WTW-unit?

Installatie van een WTW-unit duurt gemiddeld 2,5 en 3,5 uur.

Later teruggebeld worden?

Hartelijk dank voor uw interesse. We begrijpen dat u het nu misschien druk heeft. Laat ons weten wanneer het u schikt om teruggebeld te worden, zodat we op een geschikt moment al uw vragen kunnen beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Gegevens contactpersoon

Vraag nu uw offerte aan!

Vraag nu uw offerte aan! Is het tijd om de luchtkwaliteit in u huis of kantoor aanzienlijk te verbeteren? Wij bieden geavanceerde oplossingen die specifiek zijn ontworpen om aan uw unieke behoeften te voldoen. Onze toegewijde experts staan klaar om samen met u te werken en een gepersonaliseerde oplossing te bieden die de luchtkwaliteit optimaliseert en uw ruimte comfortabeler maakt.

 

Wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden bij elke stap. Vul ons online formulier in of bel ons direct. We zijn hier om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij het realiseren van een gezonder en comfortabeler binnenklimaat.

Partners en merken